logo trans

Voor het maken, verzetten of afzeggen van een afspraak, bel of mail met:


010- 3076318

info@qbrok.nl

Mondhygiënistenpraktijk Qurin Brok

Uw vrijgevestigde mondhygiëniste binnen handbereik

 

 

 

IMG 4540rolfvankoppenfotografie

 

 

IMG 4527rolfvankoppenfotografie

 

Tarieven

De tarieven die wij in de praktijk hanteren, zijn codes vastgesteld door de NZA (Nederlandse Zorgautoriteit).

De tarieven die gehanteerd worden zijn de standaard tarieven die de Nederlandse Zorgautoriteit heeft bepaald. Bij ons geldt voor sommige behandelingen, zoals de intake bijvoorbeeld, een korting op dit bedrag.

De intake (60 minuten) kost bij ons € 124,50 (normaal tarief is € 166,21 per 60 minuten). Kosten voor vervolgbehandelingen worden met u besproken.

U krijgt de vergoeding vanuit uw aanvullende tandartsverzekering, het is wel belangrijk dat u zo’n verzekering heeft. De hoogte van de vergoeding is per verzekeraar en per pakket verschillend. Kijkt u dus altijd de polisvoorwaarden na. Deze kosten worden nooit verrekend met uw eigen risico. Het eigen risico geldt namelijk alleen voor kosten die u maakt vanuit de basisverzekering, niet voor kosten vanuit aanvullende verzekeringen.

Nagenoeg alle aanvullende tandartsverzekeringen vergoeden een geheel of grotendeels de behandeling bij de mondhygiëniste. Als u aanvullend bent verzekerd bij een van de volgende zorgverzekeraars, zullen wij de kosten direct bij de verzekeraar declareren. Deze verrekent dan met u een eventuele eigen bijdrage.

- Zilveren kruis

- OHRA

- DELTA LLOYD

- OZ

- CZ

- IZZ

- IZA

- TRIAS
- DSW Kids

- Friesland Verzekeringen

- IAK

- NED ASCO

- ONVZ

- SIZ

- UNIVE

- UMC

- VGZ

- Turien & Co

- Agis

- Amersfoortse

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

 

banner tarieven2